Forsvarsadvokat

Skal vi kigge
på din sag?

Nicolai Kryger

Advokat(H) Indehaver Direkte +45 50 600 601 [email protected]

Har du brug for
en forsvarsadvokat?

Står du i situationen hvor du har begået et strafbart forhold, og er blevet indkaldt til retten, så mangler du formegentlig en forsvarsadvokat til at varetage din sag. Allerede inden du potientielt er blevet sigtet for noget, så kan det være et klogt træk at alliere dig med en forsvarsadvokat, for at vide hvordan du står stærkest, hvis det skulle ske at du fik en sigtelse imod dig. Hos advokatfirmaet Kryger har vi et dybdegående kendskab til et væld af sager, hvilket betyder at vi ved hvordan du sikrer dig bedst muligt, samt forholder dig til en eventuel sigtelse.

Som forsvarsadvokat kæmper vi for at straffen bliver så lille som muligt, sådan at du hurtigst muligt kan komme tilbage til en hverdag, som ligger uden for kriminalitetens tegn. Som forsvarsadvokat er det vores ansvar, at din sag behandles korrekt, og at anklagemyndigheden samt retten overholder alle givne regler vedrørende udmåling af straf.

Hvis der ikke foreligger klarer beviser mod dig, vil du være mistænkt for kriminelle forhold. Politiet starter deres efterforskning af sagen, og som efterforskningen skrider frem, så vil anklagemyndigheden beslutte hvorvidt der skal rejses tiltale mod dig eller ej.

Der vil typisk blive rejst tiltale mod dig, hvis man vurderer at der er nok beviser til at der kan gives en domsafsigelse. Dog vil der også være sandsynlighed for, tiltrods for en tiltale, at anklagemyndigheden vælger at lade tiltalen frafalde, hvilket kan skyldes mange faktorer.

Selv hvis det er en mindre forseelse du er sigtet for, så kan det være en fordel at alliere dig med en forsvarsadvokat. Du ønsker formegentlig ikke en plet på straffeattesten, som vil gøre det markant svære at skaffe et job efterfølgende. Vi har erfaring med at indgå forlig, hvor du kan undgå en plet på straffeattesten.

Hos Advokatfirmaet Kryger vil du få en forsvarsadvokat der kæmper din sag. Vi har mange års erfaring inden for faget, og derfor er vi også et fornuftigt valg når det drejer sig om straffesager. Hvis du kunne tænke dig at høre hvordan vi kan hjælpe dig, så kontakt os i dag på nedenstående informationer, så tager vi en snak.

Nicolai Kryger

Advokat(H) Indehaver Direkte +45 50 600 601 [email protected]